Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (3.70 secunde)
Baiatul a imprumutat masina unui prieten, si la doar 2 kilometri de casa, a pierdut controlul volanului. ... A impietrit cand si-a dat seama la volan era chiar logodnicul ei. ... Daca va fi gasit vinovat de incredintarea autoturismului unei persoane fara permis, acesta risca pana la trei ani de inchisoare.
Numai norocul a facut ca bolidul scapat de sub control sa nu faca mai multe victime, dar, si asa, un barbat a murit pe loc, iar alte doua persoane sunt in stare grava, internate la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. Cel mai grav dintre acestea a avut loc ieri dimineata, la putin timp dupa ora 3, la iesirea din Zaicesti, pe drumul spre Iasi.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. Cel mai grav dintre acestea a avut loc ieri dimineata, la putin timp dupa ora 3, la iesirea din Zaicesti, pe drumul spre Iasi.
Politistii de la Rutiera au intocmit, vineri si sambata, nu mai putin de cinci dosare penale pe numele tot atator soferi care s-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice. ... 1,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Un sofer s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina intr-o ambulanta. Accidentul s-a produs intr-o intersectie din Galati si a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
Un politist de frontiera din Vaslui a urcat baut la volan si a gonit cu 103 kilometri pe ora in localitate. Acesta a fost oprit de agentii de la Politia Rutiera care l-au rugat sa sufle in alcooltest: ... La cateva ore după
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Poate acesta e si motivul pentru care au foarte mult timp la dispozitie, in care nu au altceva mai bun de facut decat sa se gandeasca la noi metode prin care pot profita de neglijenta soferilor.
A fost prins baut la volan pe Drumul National 1, in orasul Comarnic. Politia l-a oprit pentru ca facuse o depasire neregulamentara.
Declaratiile de la Antena3 ale presedintelui Romaniei, Traian Basescu, de la intalnirea cu parlamentarii PD-L, au damf de alcool. ... Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, discutiile dintre Traian Basescu si parlamentarii PD-L.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela.
Ce au schimbat in lege a ramas in ziua sedintei de Guvern un mister, transparenta cu care se tot lauda actualii guvernanti fiind lasata la o parte.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
google-analytics.com